Professionel service af gasfyr og gaskedler i Rødovre

Hos ATAG/CALDO får du professionel service af gasfyr og -kedler. Jeg har mere end 10 års erfaring med installation og service af alle typer gasfyr og står altid klar til at hjælpe med enkeltstående service, reparationer af dit gasfyr, installation eller en fast serviceaftale til dit gasfyr. Med faste servicetjek af dit gasfyr sikrer du at gasfyret en lang levetid, du forebygger driftstop og sikrer optimal fyringsøkonomi. Skulle uheldet være ude og er dit gasfyr gået i stå, så rykker jeg gerne hurtigt ud og løse pludseligt opståede problemer.

 

Gasfyrsservice i Rødovre – Sådan gør jeg

Med et gasfyrsservice fra ATAG/CALDO er du sikret den bedst mulige fyringsøkonomi.

Ved et service foretager jeg blandt andet:

  • Kontrol og rensning efter fabrikantens egne anbefalinger
  • En vurdering af gasfyrets tilstand og levetid
  • Grundig kontrol og justering af varmestyring
  • Regulering af gasfyret for at sikrer optimal drift

For at få det meste ud af dit gasfyr og sikrer det en lang levetid anbefaler vi som minimum et service tjek en gang hvert 2. år. Et eftersyn af dit gasfyr er desuden lovpligtig og den bedste måde at sikrer en god økonomi i forhold til opvarmning af dit hus. Har du derfor et gammelt gasfyr installeret vurderer jeg gerne hvorvidt det kan svarer sig at udskifte dit fyr til en nyere model.

Hvad koster gasfyr service?

Prisen på service varierer alt afhængigt af hvilket gasfyr du måtte have, om det er gammelt eller nyt, hvor mange kW det er på og hvorvidt der skal udføres reparationer. Jeg ønsker altid at tilbyder mine kunder en gennemskuelig pris, der passer til dit behov. Derfor vurderes prisen ud fra den enkelte opgave og ikke som standard. Ønsker du et overslag på prisen til din service, skal du være velkommen til at kontakte mig på tlf: +45 45 87 71 11 I forbindelse med service af dit gasfyr kommer jeg også med estimat på det resterende levetid og eventuelle muligheder for udskiftning, med mere energieffektive modeller. Se evt. min side med produkter her.

 

Kontakt os for et service af dit fyr

Såfremt du ønsker mere info om service af gasfyr, eller vil bestille et eftersyn skal du være velkommen til at kontakt mig på Mail eller tlf. +45 45 87 71 11