​Er blandt de teknologisk førende inden for gasfyrede kedler. Grundlagt i 1948 som producent af gasapparater, komfort, holdbarhed, ydeevne og sikkerhed, dengang som nu, danner grundlag for alle ATAG produkter.

I mere end 10 europæiske lande, bliver ATAG kedler nu solgt som et produkt, af høj kvalitet og giver professionelle såvel som forbrugere værdi.

​Udvalgte specialiserede virksomheder, tilbyder deres kunder en, ekspert installation, en optimal indstilling og pålidelig vedligeholdelse af kedlen.

Spar penge ved installation af gaskedel

Ved at vælge en type ATAG gaskedel til at opvarme dit hjem har du mulighed for at spare penge, idet disse er billigere i drift end fjernvarme. Jeg tilbyder gasinstallation af gaskedlerne: ATAG A285 EC kombikedel og ATAG A200 S solo kedel.

Har du et stort hus eller en etagelejlighed, kan der køres kaskade på kedlerne. Dette betyder, at flere kedler kædes sammen til samme skorsten. Dette er noget af det helt særlige ved ATAG gaskedler, som der ikke er mange, der kan tilbyde på markedet.

Ønsker du at spare penge, så kan du med fordel investere i denne nye form for nyt gasfyr. Ved at vælge ATAG/CALDO ApS som samarbejdspartner er du garanteret god kundeservice, hvor du er i centrum, og hvor alle indgåede aftaler overholdes.